Вижте всички статии

Тенденции в бижутата за сезон Есен/Зима 2015 (част 1)

Тенденции в бижутата за сезон Есен/Зима 2015 (част 1)

#1: Колиета около шията

Влюбихме се в тези колиета още преди години, когато изглеждаха почти готически, често от черен плат с много мъниста, плътно прилепнали до врата. Поради някакви причина сега ги свързваме с предимно с BDSM. Изглежда обаче, че тези колиета отново се завръщат, надяваме се, без да навеждат на мисли за господар и роб, а дизайнът им е по-интригуващ от всякога.

 

 

#2: Гердани като нагръдници и други интересни форми

Да заявите присъствие с масивен гердан е голям тренд за тази есен и зима, а любимите ни дизайнери показват достатъчно предизвикателни варианти. Лудо влюбени сме в златните колиета, които наподобяват нагръдници във формата на птица или абстрактен мотив. Те ще седят много впечатляващо върху голата кожа или някаква неутрална дреха. Колиета с етнически мотиви, пера, флорални елементи или пък с минималистичен дизайн дефилират по модните подиуми.

 

 

#3: Висящи обеци 

Обеците с плочка като цяло са модерни, но когато са и висящи, те привличат повече внимание към страните на лицето, формата на ушите и нежните извивки на шията. Особено сме впечатлени от обеците с кристали във формата на плочка или имитацията на мечове, които висят от ушите този сезон на модните подиуми. Висяща обеца само на едното ухо, обеци за двете с големи камъни или много дълги варианти - вие си преценявате какво бихте се осмелили да носите.

 

 

#4: Гривни с дрънкулки

Гривните като цяло бяха модерни през цялата година - в множество варианти за пролетта, те са неизменна част от тоалета и през студените месеци. Гривните с дрънкулки могат да са в топли, земни тонове, с различни по-леки или по-тежки елементи, камъни с яйцевидна форма или дори с помпони.

 

#5: Единични обеци

Единичните обеци превземат масово модните подиуми по целия свят. Те идват във всякакви форми и размери, но това, което привлича вниманието най-много са големите и грабващи окото обеци, често с абстрактна форма и специални декорации. Единичните обеци се появяват вече от няколко сезона и със сигурност ще ги виждаме отново. Така, че ако имате останали по една обеца от различни чифтове, сега е моментът да си я носите и да изглеждате наистина модерни и стилни. 

 

#6: Бижута с геометричен дизайн

Геометричните форми определено са модерни, когато става дума за чантите и обувките тази есен. Виждаме ги да се появяват навсякъде, затова не е изненада и засиленото им присъствие им в дизайна на бижута. Дизайните включват 3D форми, златни триъгълници, големи дискове с леко овална форма, висящи обеци с много сфери и още интересни форми.

 

#7: Много перли

Независимо дали става дума за гривните с дрънкулки на Виктория Бекъм или висящите обеци с перли на Джейсън Ву, тази зима ще има много перли по бижутата. Това е чудесен тренд за нас, защото съчетава класическата линия на миналото с модерното по един стилен и елегантен начин. Перлите са невероятно красиви и могат да бъдат едновременно евтини и много скъпи, в зависимост от материала. Най-евтини са изкуствените перли, после идват сладководните, а морските са най-скъпи - невероятни произведения на природата в различни цветове и форми по целия свят. Те се появяват по най-интересни и изключително разнообразни начини в бижутата през този сезон.

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари