Вижте всички статии

10 години на елегантност и вдъхновение

10 години на елегантност и вдъхновение

Добре дошли във виртуалния свят на блясъка и красотата! Имаме удоволствието да споделим с вас една специална история защо месец април за нас е важен - историята на нашия магазин, който тази година празнува 10 години на прекрасни приключения и щастливи клиенти-приятели! 

Преди 10 години решихме да създадем нещо повече от обикновен магазин - място, където всяко бижу е повод за усмивка и радост. С нашата колекция от бижута, изработени с любов и внимание към детайла, ние създаваме вълшебство за всеки, който търси нещо специално. 

В нашия асортимент ще откриете бижута с кристали, както и ръчно изработеин уникални творения. Независимо дали търсите нещо класическо и елегантно или по-изискано и модерно, ние имаме нещо за всеки вкус и повод. Но повече от всичко ние вярваме в силата на историите. За нас всяко бижу носи в себе си история - история за стил, индивидуалност и вдъхновение. С удоволствие споделяме тези истории с вас, за да ви вдъхновим да създадете своя собствена история на блясъка!

И така докато отбелязваме 10 години нашето съществуване, искаме да благодарим на всички вас - нашите верни клиенти, които ни вдъхновяват да създаваме красота всеки ден. Без вас нищо от това нямаше да е възможно! Затова ви подаряваме 20% отстъпка от всичко с марка Sonno до края на месеца.

В следващите 10 години с нетърпение очакваме да споделяме още много моменти на елегантност, вдъхновение и изящество с вас. Благодарим ви, че сте част от нашето пътуване!

С любов heart,

Екипът на Sonno.bg 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари