Политика за личните данни

Защита на личните данни

1). Съобразно Закона за защита на личните данни „ДЖЕЙ СИ СПОРТ” ЕООД отговаря за защита на информацията за потребителя, станала му известна при регистрацията на Потребителя в онлайн магазина  http://sonno.bg - освен в случаите на случайно събитие, формажорни обстоятелства или злоумишлени действия на трети лица. 
2). Потребителят има право на достъп до собствените си Лични данни, които е въвел или са станали достояние на „ДЖЕЙ СИ СПОРТ” ЕООД при ползване от него на онлайн магазина http://sonno.bg, както и на поправка на тези Лични данни.
3). Потребителят попълва регистрационната форма, в която , „ДЖЕЙ СИ СПОРТ” ЕООД обозначава полета за попълване със задължителни или доброволно поднесенни данни от личен характер за Потребителя. С изразяване на съгласие с настоящите Общи условия, Потребителят се съгласява информацията за него да бъде обработвана по предвидения в тях ред. 
4). Приемайки настоящите общи условия, Потребителите, които са регистрирали потребителско име и парола, изрично се съгласяват предоставените от тях Лични данни да бъдат обработвани от „ДЖЕЙ СИ СПОРТ” ЕООД по електронен път при доставка на поръчани стоки или услуги. 
5). Регистрацията в сайта е доброволна и следва Потребителят да предостави, данни, които са верни, пълни и точни и при промяна, да ги актуализирате своевременно. Никаква част от тези данни няма да бъде използвана за други цели или предоставяна на трети лица. 
6). С настоящите Общи условия, Потребителят се съгласява с обработването на личните му данни за целите на директния маркетинг. Потребителят има право да откаже обработването на личните му данни за целите на директния маркетинг, включително срещу получаването на промоционални оферти и реклами на продукти и услуги, като изпрати писмено съобщение на електронен адрес: sales@sonno.bg
7). С приемането на Общите условия, Потребителят се съгласява личните му данни, обявени като общодостъпни в потребителския му профил в Sonno.bg, Facebook или където и да било другаде във виртуалното пространство, да бъдат използвани и разпространявани от „ДЖЕЙ СИ СПОРТ” ЕООД за целите на директния маркетинг, освен ако изрично не забрани достъпа до тях. 

Вие обожавате...

ГРИВНА НЕФРИТ

ГРИВНА НЕФРИТ

-30%
Цена:12.60лв.
Каталожна цена:18.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:12.60лв.
Каталожна цена:18.00лв.
Отстъпка:5.40лв. (30.00%)
ГРИВНА ХЕМАТИТ

ГРИВНА ХЕМАТИТ

Цена:18.00лв.
КОЛИЕ РОЗОВА ПРЕЛЕСТ

КОЛИЕ РОЗОВА ПРЕЛЕСТ

-30%
Цена:40.59лв.
Каталожна цена:57.99лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:40.59лв.
Каталожна цена:57.99лв.
Отстъпка:17.40лв. (30.00%)
Ръчно

Гривна от светло лилав жадеит

-30%
Цена:12.60лв.
Каталожна цена:18.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:12.60лв.
Каталожна цена:18.00лв.
Отстъпка:5.40лв. (30.00%)
Върни До Горе